MINIMALIST WAY TO DECORATE WITH DESENIO

DESENIO

Olen takuuvarma, että useimmat teistä ovat kuulleet erilaisten sisustustaulujen ja –kehyksien kuninkaasta, Deseniosta. Olen pitkään ollut heidän fani, sillä he näyttävät miten simppelillä tavalla voi sisustaa kotia, ilman että kyseiset sisustuselementit olisivat kokoajan tiellä. Olen itse koko ajan minimalistisempaan sisustukseen päin, ja koen että taulut antaa tosi paljon ilmettä sisustukseen. Olen oppinut arvostamaan tauluja eri tavalla, sillä Lontoossa ei ole kummemmin tilaa sisustaa kotia. Täten koen, että taulut on todellakin jokaisen Lontoossa asuvan ihmisen paras kaveri.

Deseniolta löytyy jokaisen makuun varmasti jotain. Deseniolta löytyy mm. graafisia, luontoaiheisia, tekstiaiheisia julisteita.

Jotta tekin pääsette Desenion makuun, saan jakaa teille alekoodin Deseniolle! Eli koodilla HEIDI25 saatte -25% alennusta kaikista julisteista ja kehyksistä (paitsi collaboration- ja handpicked-merkityistä julisteista)! Koodi on voimassa 9.1-11.1 eli vain kolme päivää, eli jos mielessä on ollut jo pidempään hankkia sisustustauluja kotiin, suosittelen lämpimästi että käytte tsekkaamassa Desenion laajan valikoiman.

I am sure most of you guys have heard the name, Desenio. This particular website provides stylish posters and frames for everyone who are into decorating their place. I have always been a fan of theirs, because I am all about decorating my place with minimalistic way.

DESENIODESENIO

 

DESENIO

desenio heidicaterina

desenio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *