SHOULD I GO BACK TO SHORT BOB?

I have been going back and forth if I should go back to short bob hair cut. As much as I love my long hair, I feel like having a shorter hair is much easier and care free. The only problem with shorter hair is that it might provide me less roles in acting and modeling, because most jobs require shoulder length hair. What do you guys think?

Mulla on ollut pitkään semmoinen fiilis, että haluan leikata hiukseni lyhyiksi. Jotenkin tuntuu etten osaa pitää tarpeeksi hyvää huolta mun pitkistä hiuksista. Ainut asia mikä lyhyissä hiuksissa jännittää on, että ne saattaa vähentää mun työnsaantia hiusmallina ja näyttelijänä, sillä töitä on enemmän jos on pitkät hiukset. Mitä mieltä te olette?

short bob hair

2 thoughts on “SHOULD I GO BACK TO SHORT BOB?

    1. Kiitos ihana! Olen pitemmän aikaa miettinyt hiuksien leikkuuta. Ainut asia mikä estää on se että monet castingit diggaa meitsin pitkistä hiuksista, ellei sit toki tule sellainen rooli vastaan jossa mulla täytyy olla lyhyemmät hiukset! 🙂 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *