THE BEST VEGAN BURGERS IN LONDON

THE BEST VEGAN BURGERS IN LONDON

I know a place where they serve the best vegan burgers in London. Maybe because I love vegan junk food so much that trying different vegan places has become my part-time job. Just because you are vegan, does not mean you have to give up your favorite junk food. It is about leaving innocent lives out from your plate.

Mooshies, which is located in the heart of Brick Late, East London, is a place where I go too ofter (THANKS FOR TAKING ALL MY EXTRA MONEY). My first time experiencing their amazing burgers, was with my friend Henna. Let me tell you guys, we both were gasping for air, and from that moment on, I knew this place deserved a freaking gold metal. This might sound crazy, but one time I went there with my MacBook Air. We sat down, and I ordered two different vegan burgers for us, except my laptop did not get a chance to even try hers before I had both burgers in my tummy.

You won’t regret trying their burgers. And if you are gluten free or celiac like me, well you can still eat there, because they provide gluten free buns!

Useimmat sekasyöjät saattavat ajatella, että vegaanit syövät vain pyhää henkeä ja ruohoa. Valitettavasti totuus on se, että me vegaanit syömme aivan samaa ruokaa, ilman että 60 biljoonan eläimen tarvitsee kuolla vuosittain. Voitko kuvitella että ne herkut joita rakastat nauttia, löytyvät vegaaniversiossa, mikä yksinkertaisuudessaan tarkoittaa sitä, että eläinten ei tarvitse kuolla koska sinä haluat syödä esim. pizzaa tai hampurilaista.

Tästä inspiroituneena, olin päättänyt ottaa tehtäväkseni löytää Lontoon parhaat vegaanimurkinat. Toki oli otettava huomioon, että minulla on keliakia, joten paikat joita tulen teille suosittelemaan, tarjoavat keliaakikoille vaihtoehtoja.

Tässä postauksessa haluan antaa kuvien puhua puolestaan, sillä löysin Lontoosta parhaan mestan nauttia vegaanista ja gluteenitonta hampurilaista, joka vie kielen mennessään. Mooshies, mikä sijaitsee Brick Lanen sydämessä, meinasi antaa minulle ja ystävälleni Hennalla sydänkohtauksen, sillä heidän hampurilaiset ja ranskalaiset olivat liian hyvää ollakseen totta. 

THE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDON

THE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDON

THE BEST VEGAN BURGERS IN LONDONTHE BEST VEGAN BURGERS IN LONDON

THE BEST VEGAN BURGERS IN LONDON

Mooches London Vegan Burger Bar

104 Brick Ln, London E1 6RL

Monday – Closed

Tuesday – 12pm – 9.30pm

Wednesday – 12pm – 9.30pm

Thursday – 12pm – 10.30pm

Friday – 12pm – 11.00pm

Saturday 12pm – 11.00pm

Sunday 12pm – 9.30pm

 

2 thoughts on “THE BEST VEGAN BURGERS IN LONDON

    1. You should definitely check this place out! The burgers are so yummy and they are made of fresh ingredients! 🙂 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *