THROWBACK THURSDAY | FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

Flow festival. Last year was blast, but this time was something to remember! Let’s go back to that event for the sake that today is Thursday throwback. After going doing an autumn cleaning to my DSLR, I noticed that I have not showed you any footage from Flow Festival. I know Flow is far behind, therefore I will keep this post very short.

But can we please talk about what happened on Saturday. I was thrilled to spend some quality time with my best friend. Little did we know that a bitch called Klara wanted to make our time miserable. Why do I feel like I am having a mental Déjà-vu almost? Anyways, Klara forced everyone running and trying to find a place to escape the thunderstorm and heavy rain. Even though the weather was not the best on Saturday, I still had fun time with my friends. In the end of the day, I rather experience thunderstorm with my dearest friends rather than spending sunny day with negative people.

Tiedän, että tämän vuoden Flow Festarit ovat jo takana päin, mutta päätin näin “Throwback Torstain” kunniaksi jakaa teille mun fiiliksiä lyhyesti. Tämän vuoden Flow:n kohokohta oli ehdottamasti Lana Del Reyn näkeminen livenä. Olen ihaillut häntä jo seitsemän vuotta, joten oli jo aikakin että pääsin kuuntelemaan häntä.

Kokonaisuudessaan mulla oli hauskaa aikaa tuona viikonloppuna, mutta täytyy sanoa että Klara myrsky olisi saanut jäädä tulematta. Oli pieni paniikki ystäväni kanssa, kun yritimme löytää suojaa jonne pääsisi karkuun myrskyä. Olimme molemmat aivan litimärkiä sateesta, joten päätimme lähteä ystäväni luokse ja jättää artistit näkemättä. Se oli ehdottomasti paras päätös, sillä illansuussa oli todella viileää ja meillä ei ollut kuivat vaatteet päällä. Pahimmassa tapauksessa olisimme saaneet keuhkokuumeet moisesta. Jälkikäteen ajateltuna, nauran tuolle kyseiselle päivälle jopa tänäkin päivänä. Se, että yritimme molemmat pysyä kuivana farkkutakin alla saat mut edelleen huutonauramaan.

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

FLOW FESTIVAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *