VEGAN & CRUELTY FREE BEAUTY FAVORITES

VEGAN IT COSMETICS CC+ CREAM

Hi everyone! I hope you are all well! In this blog post, I want to show you some of my favorite vegan/ cruelty free cosmetics. I know finding your favorite vegan or cruelty free products can be hard at first, because you have to start thinking which products can you buy. First of all, I want to tell a bit about the CC+ cream by itCosmetics. I enjoy using this product, because it makes my skin look fresh and dewy. In addition, I like to point out that one tube can last up to four months, and you only pay £30.

Hei ihanat! Tässä postauksessa, haluan jakaa teidän kanssa kosmetiikkaa, joita käytän joka viikko. Ensimmäisenä haluan kertoa mitä käytän meikkipohjana. Ihastuin aivan kybällä itCosmetic:sin CC+ -voiteeseen mikä peittää ihon virheet, saa ihon näyttää freesiltä ja heränneeltä ja kosteuttaa ihoa samaanaikaan. Hintaa taisi olla £30, mutta tämä tuote kestää mulla useita kuukausia. Puolitoista pumppua riittää mulle levittämään tuotteen tasaisesti kasvoille.

VEGAN MAKEUP BARRY M MASCARA

It was exciting hear that BarryM cosmetics are 100% vegan, hence why I like supporting and using their products. Discovering new vegan cosmetics for budget friendly prices is always a blast! The packaging reminds me a bit from Too Faced and Urban Decay, which makes the product looking more high end, even though the price tag itself was only around £3.

Oli ilo huomata, että BarryM:n kosmetiikka on vegaanista, sillä on mukava nähdä että valinnan varaa löytyy. Tykästyin tähän kyseiseen ripsiväriin tosi paljon! Se erottelee ja pidentää ripsiä ilman ärsyttäviä paakkuja! Tätä tuotetta ei ole hinnalla pilattu – maksoin tästä vain vajaa kolme puntaa.

VEGAN OFRA BEVERLY HILLS HIGHLIGHTER

I love Ofta, because they are 100% vegan, which I respect so much! I wanted to try Ofra’s highlighter Beverly Hills, because Nikkietutorials has been raving about it on her Youtube channel. As much as I like Mary-Lou Manizer by the Balm, this one here takes the first place. You can use all five shades together or separately, which depends on your own preference.

Viime vuonna, Koreinashop.fi halusi lähettää mulle vegaanista kosmetiikkaa testiin. Olin kuullut Ofran Beverly Hills -korostuspuuterista paljon hyvää, joten päätin antaa sille mahdollisuuden. Tämä kyseinen tuote laittoi the Balmin Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin hopeasijalle, sillä en ole koskaan käyttänyt näin monipuolista tuotetta. Voit käyttää kaikkia viittä hohtavaa sävyä yhdessä tai erikseen kasvojen korkeimpien kohtien korostamiseen.

Another product that I have been using religiously by itCosmetics, is their concealer. I am so happy to discover this concealer, because not only it makes my eyes look wide awake, but it covers all my imperfections. There fore, I don’t think I am needing any other concealer in my life. In addition, it was pleasing to see how concentrated this is, because I have been using the same tube for four months now. The price was around £20, which is pretty good in my opinion, considering how long lasting one tube actually is.

Toinen tuote jota käytän uskollisesti itCosmetics:ltä, on heidän Eye Bye Under Eye peitevoide. Tämä taianomainen peitevoide saa mun silmät näyttämään heränneiltä ja peittää samalla kaikki ihoni virheet. Ostin tämän tuubin kesäkuussa, ja tuntuu että tuotetta on vielä yli puolet käyttämättä. Hinta taisi olla £20-30 haarukassa.

I remember when I found out about pore strips, all thanks to Michelle Phan. Ever since then, I have been obsessed, because they remove all access oil and black heads from my nose. I prefer using them twice a month, because otherwise they will remove too much your skins own moisture. The price was around £4 which is reasonable, because you won’t be using these every day.

Toivottavasti mie en ole ainut, jolla on suuri riippuvaisuus ihohuokoslaastareihin. Käytän näitä vain pari kertaa kuukaudessa. En tiedä tekeekö teistä kukaan samaa, mutta mulla on tapana katsoa jälkikäteen mitä kaikkea laastari on imenyt mukanaan. Tiedän että se on ällöttävää, mutta saan siitä tyydytystä kun näin kaiken epäpuhtauden laastarissa.

I highly recommend using Superdrug products, because they are affordable and vegan! Another thing I would like to add is that their dry shampoos are amazing and affordable! I bought three cans, and it only cost me £3. Therefore I am not going to need Batiste every again. Did you guys hear that it’s unclear whether Batiste actually is cruelty free.

Superdrugista on tullut mulle paikka, josta käyn ostamassa tuotteet mun iholle ja hiuksille. Ilokseni sain huomata että kaikki Superdrugin omat tuotteet ovat vegaanisia. Kaiken lisäksi heidän tuotteet on lompakolle ystävällisiä. Mun yksi lempi tuotteista, on heidän kuivashampoot jotka ovat minusta parempia kuin Batisten kuivashampoot. Hintaa näille on £1-2

3 thoughts on “VEGAN & CRUELTY FREE BEAUTY FAVORITES

  1. Mistä tieto et simple on eläinkokeeton? Miks se löytyy esim. logical harmonyn tai cruelty free kittyn “vältä näitä” listoilta?

    1. Viimeksi kun katsoin Simplen tuotteita, niissä luki etteivät testaa eläimillä eikä ne sisällä eläinperäisiä tuotteita. Saattaa muuten olla niin, että tuotetta myydään Kiinassa (unilever), jonka takia Cruelty Free Kittyn sivulla sanotaan ettei kyseistä tuotetta kannata ostaa. Poistin kyseisen tuotteen postauksesta. Kiitos kommentista ja selvennyksestä! 🙂 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *