DO WHAT MAKES YOU HAPPY

happy heidi caterina

Being happy is something we all should aim for.

Many things have happened after I shook hands with my employer. I knew it was going to be a risk, therefore I was excited because I knew it was something I have never done before. When I started getting acting gigs more frequently, it was clear to me that I wasn’t able to invest my time on both jobs.

I have to be honest with you. Leaving my day job, was the best decision I have ever made, because I made it for myself.  There were those moments when though to myself that I need a job that pays the rent. And therefore, I never felt like taking the initial step asking myself if I was happy with my life.

It is important to have a job that covers all your expenses, yet I can not help wonder if that is all that matters. Why working for a company that does not take you granted? You see, we only have one chance on this earth, so don’t waste it to something that doesn’t bring any value to your life.

I am happy, because I took a chance on myself.

Hullua miten nämä kuukaudet on vierähtäneet sormien välistä! Tuntuu kuin siitä on vasta pari viikkoa kun Valtteri oli käymässä täällä ja nappasi samalla nämä siistit kuvat musta ennen kuin hän lähti lentokentälle.

Paljon on kerennyt tapahtua sen jälkeen kun päätin kätellä työnantajani kanssa ja keskittyä näyttelijän hommiin 100%. Nyt kun työskentelen yrittäjänä, minun on täytynyt alkaa aikatauluttamaan elämääni aivan eri tavalla. Toki voin mennä nukkumaan joka ilta kahden aikaa aamuyöstä ja herätä keskipäivällä, mutta henkisesti minusta tuntuu paremmalta kun saan itseni ylös jo aamu seitsemän aikaan. Päivää on enemmän käytettävissä ja saan tehtyä suurimmat työt jo tuolloin pois. Monesti kysellään mitä teen kun en ole kuvaamassa. Ideoin, teen ja editoin blogikuvia ja tubevideoita. Lisäksi teen myös mallin, stylistin ja valokuvaus keikkoja. Tekemistä kyllä riittää. Mulla olisi unelmana ostaa uusi runko, sillä minua himottaa suuresti Canonin 5D Mark III ja IV sillä tämä nykyinen runko alkaa lähenemään   eläkeikää.

happy heidi caterina

happy heidi caterina

happy heidi caterina

happy heidi caterina

happy heidi caterina

Zara T-shirt
Bershka Jeans
Zara Pleather Shoes
H&M Sunglasses
H&M Pleather Hand Bag
New Look Pleather Belt
Daniel Wellington Watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *