WORK MODE

I am having such a work mode on. Today, I am having a casting meeting with a modeling agency, therefore I am really excited. On Sunday, I am heading to Brick Lane, because I am working as a stylist. Luckily I have years of experience working behind my lovely full frame DSLR, so I know how to communicate with the models.

Next week is going to be crazy, because I am going to be part of huge film production. It is going to be exciting to see how big blockbuster movies are made. Even thought it is not a major role, I am still excited because everything that I do, takes me closer to where I want to be.

Mulla on tänään casting tilaisuus eräällä mallitoimistolla. Heillä on listoillaan suuria asiakkaita, joten odotan mielenkiinnolla mitä tulevan pitää. Sunnuntaina mie menen jeesaamaan erästä valokuvaajaa ja avustan siellä stylistin roolissa. Ensi viikko tulee olemaan kiireinen sillä herään joka aamu ennen kuin kukko kiekuu, koska kuvaamme elokuvaa. Olen todella innoissani että olen tässä suuressa elokuvassa mukana. Vaikka roolini ei ole suuri, koen että kaikki tämä vie mua eteenpäin urallani.

stylist heidi caterina

2nd hand Top
Zara Jeans
Zara Shoes
Mango Eyeglasses
H&M Bag
Daniel Wellington Watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *