WELCOME

Welcome back to my blog! It’s has been almost a year, since I wrote anything on my website. I wanted to take a small break from blogging and concertante more into creating content on my Youtube channel. And now, that has been going on over a year, I knew it is time for me to go back to my roots. I love showing more of me, yet that is not something Youtube can give me. Sharing my pictures to my viewers is another passion of mine.

On this website, I will be sharing many things, including outfits, beauty tips, vegan food related stuff like recipes and my favorite restaurants. In addition, I will also talk about my journey to more minimalistic lifestyle. I am so excited about my website and all thing content that I have ready for you guys.

Siitä on melkein jo vuosi aikaa kun viimeksi kirjoitin tänne mun uusille nettisivuille. Halusin ottaa taukoa bloggaamisesta ja keskittyä enemmän videoiden tekemiseen. Olen tehnyt videoita Youtubeen jo jonkin aikaa ja voin sanoa käsi sydämellä, että olen ikävöinyt kirjoittamista.

Haluan pitää mun nettisivuilla erittäin rennon fiiliksen. Haluan jakaa täällä asioita joita en pääse kunnolla näyttämään Youtube puolella kuten asuja, kauneusvinkkejä jne. Tulen puhumaan enemmän elämästäni Lontoossa ja muista asioista kuten minimalismista, treffailusta, näyttelijän ja mallin urastani. Mulla on paljon materiaalia jota tulen jakamaan paljon täällä joten toivon, että tulette viihtymään täällä.

Zara Top
Zara Pants
Zara Shoes
H&M Sunglasses
2nd hand Backbag
Daniel Wellington Watch

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *