VEGAN PROBLMES

Hi everyone! It’s only Wednesday, but still, so many things have happened. On Monday, I moved back to London and yesterday, I had to run some errands and look for jobs. Today I am going to meet a really good friend of mine. We are heading to eat some vegan food, which I am so excited about. Who could say no to food?!! And now that we are speaking about vegan food, here is a video, that was inspired by personal life as vegan. See you guys tomorrow!

Hei kaikki! Huhuh mikä alkuviikko! Maanantaina palasin takaisin Lontooseen ja eilen juoksentelin hoitamassa pankkiasioita ja uuden puhelinliittymän. Tällä hetkellä etsin uutta työpaikkaa ja mukavasti on löytynyt oman alan töitä. Tänään tarkoituksena on nähdä hyvää ystävääni vegaanisen ruoan parissa. Nyt kun on puhe vegaanisesta ruoasta, tässä teille video jonka kuvasin vegaanisen ihmisen näkökulmasta. Uutta postausta tulee taas huomenna!

 

One thought on “VEGAN PROBLMES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *