LONDON THROWBACK

chiswick1
I was deleting images from my DLSR, and I noticed I had several outfits that we shot with Valtteri on previous May. I can’t believe that I am going back on next Monday! After being in Finland for four months, it feel unbelievable to go back home. Since I moved to London, I fell for the city and from that moment I knew, I wasn’t going to leave this place so easily.

I am currently in Joensuu, which is located in Eastern Finland. This place is where I lived since I was just a teenager, dreaming big and hoping that one day, I could do something important with my life. Being here and looking where I am now, it feels surreal. I always dreamt of being on stage, giving my everything to the performance. I can’t tell you how many time I have been singing in front of a mirror and practicing my winning speech for the Oscars. But seriously though, now that I am back to my roots, I see clearly all the sacrifices I had to make in order to be, where I am today.

Putsasin kameraani, ja sieltä löytyi lisää asuja joita tulen jakamaan blogissani. Kun katsoo Lontoossa kuvattuja kuvia, on hullua ajatella että palaan kyseiseen paikkaan ensi viikon maanantaina! Nyt kun olen ollut Suomessa neljä kuukautta, olen niin valmis palaamaan kotiin!

Olen tällä hetkellä viettämässä viimeistä viikkoani Joensuussa. Tämä on se paikka, josta lähdin maailmalle, toivoen että jonain päivänä tekisin elämälläni sitä, mikä on minulle tärkeää. Nyt kun olen täällä, tajuan miten paljon olen joutunut tekemään vaikeita päätöksiä jotta olen päässyt sinne, missä olen tänä päivänä. On unelma opiskella musikaaliteatteria, ja se että se ei ole vain unelmaa tuntuu hullulta! Kova työ tuottaa tulosta, ja siksi haluankin rohkaista kaikkia teitä tekemään lujasti töitä unelmienne eteen!

chiswick6
chiswick4
Zara Coat
Zara Sweater
Zara Jeans
2nd hand Back bag
Topshop Necklace
Zara Shoes

chiswick7

3 thoughts on “LONDON THROWBACK

    1. Thank you sweetheart! I have worn these shoes so much that they are almost falling apart!! I need super glue to fix them! :DD xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *