LONDON CALLING

london5I am so happy to tell you that I am going back home aka London in a week! I have been in Finland for over 4 months now and let me tell you, it feels good to return. I know, I wasn’t supposed to stay this long, but after recovering from pneumonia, I had to save money, so I went back to my old job for two months. Now I have savings and my health is so much better, I know that I am able to return to school and work. It is so strange how I want this week to go by so quickly but at the same time, I am sad to say goodbye to my family and friends.

These pictures were taken, when my dear friend, Valtteri, came to London. Luckily, I still had these pictures so I though it was the perfect occasion to show this simple outfit to you guys. And if anyone is wondering why I am carrying a leather bag, even though I promote veganism, I suggest you read this article.

Olen niin innoissani tällä hetkellä! Enää viikko aikaa niin palaan takaisin kotiin eli Lontooseen. Olen ollut Suomessa neljä kuukautta sillä sen jälkeen, kun keuhkokuumesta  toivuin, päätin tehdä vielä muutaman kuukauden töitä, jotta pärjään rahallisesti ekan kuukauden Lontoossa. En malta odottaa että pääsen takaisin kouluun tekemään töitä urani ja unelmani eteen. Vaikka odotan innolla paluuta, pakko myöntää että on haikeaa sanoa hyvästit perheenjäsenille ja ystäville.

Nämä asukuvat otettiin keväällä, kun ystäväni, Valtteri tuli käymän Lontoossa. Onneksi löysin nämä kuvat kameran uumenista, sillä tykkään näistä kuvista. Ja jos joku miettii, miksi vegaani käyttää nahkalaukkua, suosittelen lukemaan tämän artikkelin.

london7london3Zara Coat
Zara Top
Zara Jeans
Louis Vuitton Purse
Topshop Necklace
Forever 21 Shoes

london1london6

3 thoughts on “LONDON CALLING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *