VEGAN FOOD TASTING

Olen pitkän ajan jo halunut tehdä videota, jossa maistelen erilaisia vegaanisia herkkuja. Monelle vegaanisuus tuo mieleen puunhalaajat jotka syövät ituja kaiket päivät. Tässä videossa, jonka päätin tehdä ystäväni Valtterin kanssa, maistelemme erilaisia mättöruokia. Saatte siis kuulla ja nähdä vegaanin ja sekasyöjän mielipiteet tuotteista joita maistelimme.

For the longest time, I have been longing to make a video where I taste different vegan treats. I decided to collaborate with my dear friend who will share his personal opinion about these products. For most people, veganism means tree huggers that eat salad all day long. This is far from the truth. The are diffenrent kinds of vegans; healthy vegans, those who eat junk vegan food and those who like the best of both worlds. This video is in Finnish, but I will be adding english subtitles asap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *