CHISWICK

chiswick_london11Before coming back to Finland for four months to heal myself after pneumonia and then work some so I have money when I go back to London, I lived in Chiswick, which was by far one of my favorite places in London. Chiswick is full of interesting locations, restaurants and cafes that gives so much live to the place. I loved walking and just absorbing the atmosphere around me. One time, I had to take my camera with me, because I really wanted to capture “few” pictures on my website as well. Hopefully you will enjoy.

P.s I can’t wait to be back in London in three weeks!

Ennen kuin tulin Suomeen keuhkokuumettani parantelemaan, asuin Chiswickissä, läsni-Lontoossa. Chiswickistä tuli ehdottomasti yksi suosikkipaikoistani sillä se huokui omaa persoonallisuutta joka kulmalla. Näen Lontoon kokonaisuudessaan suurena ulkomuseona, josta löytyy joka päivä jotain uutta katseltavaa. Chiswick on täynnä toinen toistaan ihanampia kahviloita ja ravintoloita, joissa olen käynyt joka syömässä tai muuten vain fiilistelemässä. Yhtenä iltapäivänä, mun oli pakko ottaa kamerani mukaan, sillä halusin näyttää myös teillekin, miltä vanhat kotikulmani näyttävät.

P.s En malta odottaa, että pääseen kolmen viikon päästä takaisin Lontooseen!

chiswick_london2chiswick_london7chiswick_london10chiswick_london12chiswick_london6chiswick_london5chiswick_london3chiswick_londonchiswick_london9

3 thoughts on “CHISWICK

 1. Lontoo on kyllä niin upea kaupunki! Täytyykin suunnitella sinne jotain muutaman päivän pyrähdystä. Pariisista kun pääsee niin kätevästi junalla suoraan keskustasta keskustaan.

  Hyvää alkanutta viikkoa! 🙂

  1. Moikka! 🙂 Joo, Lontoo on todella ihana ja inspiroiva paikka asua, tosin samaa voi sanoa Pariisista. 🙂 Ilmoita toki kun olet tulossa niin voidaan vaikka kahvin kera nähdä. 🙂 Ihanaa alkuviikkoa sinne!

   xx

 2. I have checked your blog and i’ve found some duplicate content, that’s why you
  don’t rank high in google’s search results, but there is a tool that can help you to create 100% unique articles, search for; Boorfe’s tips unlimited content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *