PYJAMA SHIRT

pyjamashirt3I never that I would have a crush on pyjama shirts. This shirt isn’t actual pyjama shirt, but it pretends to be one. I have to say it is definitely on the most comfortable shirts I have ever used in my life! This outfit, which I am wearing, is very boring and black. I think this interesting shirt brings new flavor to the outfit, without doing much.

I am curious to find pyjama pants which I can paired with this shirt and then add black stilettos and simple purse. For makeup, I am imagining very nude and natural makeup with bed hair.

En ikinä ajatellut että ihastuisin pyjamapaitaan. Tämä paita ei suoranaisesti ole nukkumiseen vaikka se siltä näyttää. Vaikkei tämä aito pyjamapaita olekaan, tämä on silti yksi mukavimmista paidoista joita olen koskaan ylleni laittanut. Todella ilmava ja hengittävä vaikka ulkona olisikin lämmin. Paita antaa mukavan twistiin tämän päivän asuun joka dominoi mustaa.

Olen hieman utelias etsimään paidan kaveriksi “pyjamahousut”. Asuun yhdistäisin vielä simppelit korkokengät ja laukun. Meikin ja hiukset kuvittelen todella luonnolliseksi. Asu olisi täydellinen 100% mukavuudenhaluisiin päiviin – lukuunottamatta korkokenkiä haha.

pyjamashirt1Gina Tricot Pyjama shirt*
Zara Pants
Stella McCartney Falabella Bag
Zara Shoes
(*gifted)

pyjamashirt4

6 thoughts on “PYJAMA SHIRT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *