SNAPSHOTS

mood4From Blockfest 2016 at 1am.

Tämän vuoden Blockfesteiltä otettu vessakuva. mood1I love eating, maybe that was one of the reasons I went vegan because there is no calorie restriction whatsoever. I can eat whatever I want, as much as I want. Yep, that is a kettle, full of gluten free pasta and vegan bolognese.

Mie rakastan syödä paljon ruokaa. Se on yksi syy miksi vegaanisuus on niin mahtavaa sillä saat syödä niin paljon kuin haluat. Toki jos meinaat syödä sipsikaljavegaanimeiningillä, kannattaa katsoa että saat kaikki tarvittavat hivenaineet.mood2We went to Rosso for gluten free vegan pizzas. I have to say it was so good and I could have eaten few more because it was just so amazing! Let me tell you this: pizza is healthy when you use ingredients that don’t have saturated fat, cholesterol etc. Before veganism, I always that pizza was unhealthy and should be avoided. Nowadays I eat it regularly without feeling any guilt.

Käytiin Rossossa syömässä gluteenittomat vegaanipitsat. Oli tosi hyvää ja täyttävää, vaikka olisin mie voinut syödä vielä muutaman lisää. Ennen veganismia, pidin pitsaa epäterveellisenä ruokana jota pitäisi vältellä mahdollisimman paljon. Nyt olen oppinut sen että pitsa ei ole epäterveellistä ruokaa, se mitä pistät siihen, vaikuttaa pitsan terveellisyyteen. 😉mood5Before moving to London, I lived in this apartment. Oh man, I miss my old apartment.

Ennen kuin muutin Lontooseen, asuin tässä rakennuksessa. Välillä tulee haikea olo, kun kävelen rakennuksen ohi. mood3mood8

2 thoughts on “SNAPSHOTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *