SHADES OF BLUE

bluejacket3Olen nyt muutaman päivän elänyt uusilla hiuksillani ja voin sanoa että olo on mahtava! Hiukseni on taas vahvat, paksut ja vivahteikkaat eikä kaksihaaraisia tunnu olevan enää lähimaisemissa. Olen katsonut paljon hiustutoriaaleja jotta saan vaihtelua mutta tykkään siitä että hiuksia ei ole hirveästi käsitelty vaan ne saa vain olla ja elää.

Päivän asu on todella sinisenpuhuva ja se rakentui hiuksien ympärille. Koen että hiukset on osa tyyliä ja niiden tulee sointua asuun. Olen 100% varma että tulen laittamaan ylleni tämän asun vielä monta kertaa.

I have to say it feel so refreshing to have strong hair without ombré and dry split ends. I have watched several hair tutorials on Youtube and I am excited how many different looks there are available for a bob. As much as I am happy there are many ways to keep the hair looking nice, I like keeping my hair simple without putting too much effort to it.

My today’s outfit was 50 shades of blue and I wanted to create the outfit around the hair. I see my hair as an accessory and it has to go with the outfit you are wearing. I personally fell in love with this outfit so I will be wearing this many times more.

bluejacket6bluejacket9bluejacket4bluejacket8bluejacket2bluejacket7bluejacket10bob5bluejacket5

Zara Pleather Jacket
2nd Hand Pullover
Forever21 Jeans
Rayban Sunnies
Stella McCartney Falabella Bag
Zara Shoes

 

4 thoughts on “SHADES OF BLUE

    1. Hi doll! Thank you so much! I love the shoes so much! Unfortunately the bottom is falling apart so I need to use some super glue so I can wear them even longer. I am not ready to throw them away! 🙂 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *