I NEEDED A CHANGE

bob5Kesti aikaa että pääsin eroon mun vanhasta ombresta joka muuten oli yhtä kuiva kuin mun huumorintaju. Onneksi ystäväni päätti auttaa minua ja leikata hiukseni uuteen uskoon. Jo lapsesta pitäen, mulla oli polkkatukka. Vasta varhaisteininä aloin kasvattamaan tukkaani pitkäksi koska halusin siihen aikaa vaihtelua. Nyt oli aika palata juurilleni!

For the longest time,  I wanted to get rid of my old dry ombre that I had for so many years. Luckily my friend was kind enough to transform my hair into something fresh and new. When I was a child till I was in my early teens, I had a bob hair. Then I wanted long hair which followed me around for the next ten years. Now I wanted to go back to my old roots and it feels freaking AH-MAZING! I feel like I am Lea Michele, portraying Barbra Streisand in Funny girl. It took me few minutes to get used to my new hair but now it just feels like I have always hadit!

bob2bob3bob1bob4

6 thoughts on “I NEEDED A CHANGE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *