theBALM PALETTES

thebalm_nudetude1Kaksi suosikkiluomiväripalettiani ovat olleet theBalmilta. Parasta on se että kyseinen meikkibrändi ei testaa tuotteitaan eläimillä mikä kertoo paljon yrityksen arvoista. Kuten mainitsin tässä postauksessa, käytin ennen meikkejä ilman että otin edes huomioon että ne oli mahdollisesti testattu eläimiin. Ajatus siitä että olen ennen silittänyt kissaani ja vannonnut tälle rakkautta, mutta silti samaan aikaan käyttänyt meikkejä jotka on testattu kissoihin kammostuttaa minua nykyään.

Molemmat palettien luomivärit ovat pigmenttisiä ja pysyvät luomella hyvin. Niitä voi käyttää sekä kuivana että märkänä. Itse käytän the Balmin silmänpohjustusainetta ennen kuin laitan luomiväriä jotta se pysyy koko päivän luomella. Nude’tude -paletista löytyy sekä helmiäisiä, että mattaisia sävyjä ja omasta mielestäni juuri sopivassa suhteessa. Ehdottomat suosikkini tästä paletista ovat sävyt “sassy”, “sultry” ja “sleek”. “Sassya” käytän kulmaluulle tai silmien sisänurkkiin tuomaan valoa. “Sultry” ja “sleek” ovat yhdessä täydellisiä kulmieni täydentämiseen.

Hanki oma Nude’tude täältä!

Two of my favorite eyeshadow palettes have been by theBalm. This cruelty free makeup brand does gorgeous makeup products for great price! As I mentioned in this article, I used to use makeup products that were tested on animals. Going back and realizing that, I used to give so much love for my cat, but at the same time I was supporting products that were tested on cats. I feel so bad that I didn’t realized that before.

Both palettes are pigmented and stay on the lid, but I still recommend using concealer or eyeshadow primer before them. You can use the shades dry or wet which gives them completely different intensity. Nude’tude palettes had shimmery and matte eyeshadow which gives you enough variety to try different nude looks. My favorite eyeshadows are “sassy” (for inner corners of the eyes and brow bone), “sultry” and “sleek” (for filling my eyebrows).

Get your Nude’tude palette!

thebalm_nudetudeVoyage paletti eroaa Nude’tudesta paljonkin. Yhdeksän luomivärin lisäksi, mukana tulee korostusväri, aurinkopuuteri, kaksi poskipunaa ja kaksi huuli- tai poskipunaa. Tämä paletti useimmiten lähtee mukaani käsilaukkuun jos tarvitsen korjata meikkiäni. Tästä paletista suosikkisävyni ovat “welcome”, “tervetuloa” ja “willkommen”. Kokonaisuudessan tämä paletti soveltuu hyvin päivä- ja iltameikin tekoon.

Hanki oma Voyage täältä!

Voyage palette is completely different compared to Nude’tude! It comes with nine gorgeous eyeshadow, highligher, two blushes, bronzer and lip&cheek tints. I always carry this little fine with me because it is convenient for touch-up on the go with all the essentials you need. My favorite shades are “welcome”, “tervetuloa” and “willkommen”. This palette is suitable for day and night!

Get your Voyage here!

thebalm_voyagethebalm_voyage1

4 thoughts on “theBALM PALETTES

  1. I see your blog doesn’t rank in google’s top
    10, but your articles can get into top 10. You should find the right longtail keywords before you write a post.
    How to find super easy longtail keywords? Search in google
    for: Fasrixo’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *