DELICIOUS VEGAN BUFFET

sis.deli.punavuori3Nähtiin Johannan kanssa pitkästä aikaa lounaan parissa ja päätimme mennä Viiskulmalla sijaitsevaan SIS. Deli kahvilaan. Johanna kehui että siellä on paljon vaihtoehtoja sekä kasvissyöjille että vegaaneille joten se oli täydellinen spotti meille.

Ihastuin paikkaan saman tien  kun astuin sisään. Tila oli valoisa ja kauniisti sisustettu. Urbaaninen sisustustyyli sopi kyseiseen paikkaan ja antoi paikalla persoonallisutta. Herkullinen noutopöytä kutsui kauniilla väreillä ja herkuilla. Ruokaa oli nuudelisalaatista violettiin kaaliin. Jos muistain oikein, hintaa brunssilla taisi olla kymmenisen euroa mikä minusta on kohtuusumma siitä että saat syödä niin paljon kuin haluat. Sen verran hyvää ruokaa oli että hain lautasen kahdesti täyteen. Plussaa annan myös siitä että gluteenitonta leipää oli saatavilla jonka päälle sai mm.pestoa ja hummusta!

It was so nice to see Johanna for such a long time! We decided to see each other over brunch and it was the perfect idea. She introduced me to really cute cafe place called Sis. Deli, which was located in Punavuori. It was great to see the variation of vegan and vegetarian options. I even tasted purple cauliflower for the first time and it was so good!

sis.deli.punavuori1sis.deli.punavuori7sis.deli.punavuori5sis.deli.punavuori8sis.deli.punavuori2sis.deli.punavuori

SIS. Deli Punavuori
Pursiniemenkatu 7
010 4229304

3 thoughts on “DELICIOUS VEGAN BUFFET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *