NOT YOUR MOM, NOT YOUR MILK

heidicaterina_cowOstin tämän vuoden alkupuolella t-paidan Kanadasta mikä huutaa enemmän kuin mitä itse voisin koskaan huutaa. Kyseinen paita on mulle tärkeä sillä koen paidan viestin todella tärkeänä ja ajankohtaisena. Haluan olla aktivisti joka puhuu eläinten puolesta, eikä pelkää näyttää sitä kenen puolella seisoo. En ole vielä toistaiseksi kävellyt kaduilla isot kyltit kädessäni, mutta koen pienenkin aktivismin olevan tärkeää. Älkää ottako äskeistä lausetta vitsinä – jos saan mahdollisuuden osallistua mielenosoitukseen, jossa ihmiset kokoontuvat yhteen tärkeän asian takia, en kieltäytyisi. En ikinä ajatellut että jonain päivänä kutsuisin itseäni aktivistiksi tai vegaaniksi, mutta välillä elämä yllättää aivan uskomattomalla tavalla.

I bought an amazing vegan t-shirt from Canada more that five months ago. This t-shirt screams its message pure and clear – without me opening my mouth. Being vegan is amazing, but I think activism is a part of it. When most of the population eats animals and their by-products, it is important that we stick together and spread the message. Not by forcing but educating them.

heidicaterina_cow1heidicaterina_cow3.jpg

Vegan Animal Rights Anti-Dairy T-shirt (same here)
New Look Shorts (similar version here)
Converse (same here)

2 thoughts on “NOT YOUR MOM, NOT YOUR MILK

    1. Voi kiitos ihana! Siis sieki olet vegaani!?! IHANAA!!! Sun blogi on myös todella ihana – siinä välittyy kaunis ja lämmin harmonia. 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *