KNOW WHAT YOU SUPPORT

Ennen veganismia, käytin kaikenlaisia meikkimerkkejä, ilman että otin selvää mitä niiden eteen on täytynyt tehdä. Käytin Maybellinen, L’oréalin, Macin ja monien muiden merkkien meikkejä, jotka testattiin eläimillä. Merkit joita myydään Euroopan sisällä, niitä ei saa testata eläimiin, mutta jos isot meikkimerkit haluavat myydä tuotteitaan Kiinassa, he joutuvat myöntymään eläintesteihin. Ovat meikkimerkit niin ahneita rahan suhteen että se menee viattomien eläinten edelle? Onko se oikein että puput, apinat, hiiret, kissat, koirat (ihmisen paras ystävä?!!) yms. joutuvat kärsimään meidän vapaaehtoisesta valinnasta käyttää meikkiä?

On niin paljon merkkejä jotka eivät testaa eläimillä kuten NYX, Too Faced (heillä on jopa vegaanisia meikkejä), Urban Decay, The Balm, Smashbox,  Anastasia Beverly Hills ja LUMENE. Myös täysin vegaanisia merkkejä löytyy kuten Kat Von D, Jeffree Star, Elf and Tarte. Meillä on valta äänestä rahallamme sitä, mihin me uskomme.

Before veganism, I used all different kinds of makeup brands. From Mac Cosmetics to Maybelline, I never actually payed attention to what goes behind the doors of producing makeup. Animal testing is forbidden in EU, India and Israel. This is a huge victory for animals. Unfortunately, if brands that want to sell their products in China, they have agree to animal testing. Why are brands so greedy for money that they put money before animals? Is it right that dogs (humans so called best friend?!), cats, mouses, apes and bunnies have to suffer for our choice to wear makeup?

There are so many cruelty-free products like NYX, Too Faced, Anastasia Beverly Hills, The Balm, Smashbox and Urban Decay. Brands like Kat Von D, Jeffree Star, Elf and Tarte are vegan! We have the power to vote with our money for things we believe in.

More detailed information here!

 

 

5 thoughts on “KNOW WHAT YOU SUPPORT

  1. Hienoa että olet valinnut eläinkokeettoman tien. Kirjoitinkin itse omaan blogiini vähän aika sitten myös vegaanisesta ja eläinkokeettomasta kosmetiikasta. 🙂 Löysin blogiisi äsken ja jään seurailemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *