THE BEST FALAFELS EVER

FALAFELS

Hands up if you love falafels! I love falafels, therefore I have no shame eating them as much as I want.

Furthermore, let’s cut the chase. The place I am talking about is called Just Vege, which is a restaurant that offers vegetarian and vegan options. My favorite meal is Meze Meal with french fries.

En tiedä, kuinka moni teistä on ehtinyt käymään Just Vege -nimisessä ravintolassa, joten halusin kertoa teille kyseisestä paikasta, sillä uskon sen uppoavan myös sekasyöjien sydämeen. Just Vege sijaitsee Kalliossa Vaasankadulla. Paikan ruokalista on täysin lihaton, mutta valikoimasta löytyy tuotteita joissa on käytetty mm. maitotuotteita. Kyseisessä paikassa on yksi annos jonka olen jo muutamaan kertaan käynyt syömässä. Kyseisen annoksen nimi on Meze Meal. Annokseen ei kuulu ranskalaisia, mutta olen aina ottanut ne lisäksi. Tämä ateria on aivan uskomatonta mättöä, ja voin sanoa että ette tule pettymään kyseiseen annokseen. En ole koskaan maistanut niin hyviä falafelejä kuin tässä paikassa – paikka on siis käymisen arvoinen vaikka mesta sijaitseekin Kalliossa. Vihdoin on yksi hyvä syy käydä Kalliossa.

 

FALAFELSFALAFELSFALAFELSFALAFELS

JUST VEGE
Vaasankatu 15, Helsinki
09-7593958

10 thoughts on “THE BEST FALAFELS EVER

 1. “…on ainakin yksi hyvä syy käydä Kalliossa.”
  Mulla menee niin päin, että täytyy yrittää keksiä edes yksi hyvä syy poistua Kalliosta 😉

  1. Täytyy myöntää että tulen käymään useammin Kalliossa, kiitos ruokapaikoille joissa saa vegaanista ruokaa. Mulla ei asu ystäviä Kalliossa, eikä muutenkaan ole mitään asioita hoidettavana siellä päin niin harvemmin tulee käytyä Kallion suunnalla. 🙂

 2. Mun täytyy myös tarttua tuohon ”ainakin yksi hyvä syy käydä Kalliossa”. Hyvä teksti muuten mutta ainoa mikä jäi mieleen oli tuo lause ja vähän negatiivisessa muodossa.

  1. Pahoittelen, jos siitä jäi negatiivinen fiilis. Itse kun harvoin käyn Kalliossa kun en edes asu Helsingissä, antaa kyseinen mesta hyvän syyn käydä Kalliossa vaikka muuten ei tulisikaan käytyä siellä. 🙂 xx

  1. Huomasin tuon eilen vasta sen jälkeen kun julkaisin kyseisen postauksen. Toivottavasti siellä oli työhyvinvointi ja muut oikeudet paremmin. :/

   1. Kiitos reagoinnista viestiini. Toivottavasti paikan johto on reagoinnut saamaansa huomioon ja tehnyt vaaditut muutokset. Pitää yrittää kaivella lisätietoa tämän hetkisestä tilanteesta, koska en itsekään halua mustamaalata paikkaa, mikäli ovat parantaneet tapansa.

    1. Joo ei mitään! Tottakai haluan että paikat joita suosittelen muille ja joissa itsekin käyn, eivät syyllisty moisiin sillä olen kokenut työpaikkakiusaamista enkä todellakaan halua laittaa eurojani paikkaan jossa kohdellaan työntekijöitä kaltoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *