THE BEST FALAFELS EVER

justvege1Tulen jakamaan blogissani erilaisia ravintoloita jotka ovat joko täysin vegaanisia tai sitten niissä saa vegaanisia vaihtoehtoja. Ulkona syöminen ei ole haaste tai hankaluus – se on kaikki omasta asenteesta kiinni. Tänään jaan ensimmäisen ravintolavinkkini.

En tiedä, kuinka moni teistä on ehtinyt käymään Just Vege -nimisessä ravintolassa, joten halusin ehdottomasti kertoa teille kyseisestä paikasta, sillä uskon sen uppoavan myös sekasyöjien sydämeen. Just Vege sijaitsee Kalliossa Vaasankadulla ja ruokalista on täysin lihaton, mutta valikoimasta löytyy tuotteita joissa on käytetty mm. maitotuotteita. Kyseisessä paikassa on yksi annos jonka olen jo muutamaan kertaan käynyt syömässä ja se on nimeltään Meze Meal ja ranskalaiset. Tämä ateria on aivan uskomatonta mättöä, ja voin sanoa että ette tule pettymään kyseiseen annokseen. En ole koskaan maistanut niin hyviä falafelejä kuin tässä paikassa – paikka on siis käymisen arvoinen vaikka mesta sijaitseekin Kalliossa, mutta on ainakin yksi hyvä syy käydä Kalliossa.

One of the segments that I will be sharing on my blog every week is restaurant tips. I am trying to visit as many places as I can, whether they were 100% vegan restaurants or they just have several vegan options. Veganism isn’t a restrictive lifestyle, it really depends on your attitude and way of thinking.

I don’t know how many of you know restaurant called Just Vege in Helsinki, Finland. I really want to share this place with you because I ate the best falafels in world on that day. Just Vege is a restaurant that has vegetarian and vegan options. One of their vegan meals, Meze Meal and french fries, made my life complete! It was so good, satisfying and colorful. I was so happy whilst I was eating (which shows in the pictures haha).

justvege5justvege3justvege8justvege2justvege7

JUST VEGE
Vaasankatu 15, Helsinki
09-7593958

10 thoughts on “THE BEST FALAFELS EVER

 1. “…on ainakin yksi hyvä syy käydä Kalliossa.”
  Mulla menee niin päin, että täytyy yrittää keksiä edes yksi hyvä syy poistua Kalliosta 😉

  1. Täytyy myöntää että tulen käymään useammin Kalliossa, kiitos ruokapaikoille joissa saa vegaanista ruokaa. Mulla ei asu ystäviä Kalliossa, eikä muutenkaan ole mitään asioita hoidettavana siellä päin niin harvemmin tulee käytyä Kallion suunnalla. 🙂

 2. Mun täytyy myös tarttua tuohon ”ainakin yksi hyvä syy käydä Kalliossa”. Hyvä teksti muuten mutta ainoa mikä jäi mieleen oli tuo lause ja vähän negatiivisessa muodossa.

  1. Pahoittelen, jos siitä jäi negatiivinen fiilis. Itse kun harvoin käyn Kalliossa kun en edes asu Helsingissä, antaa kyseinen mesta hyvän syyn käydä Kalliossa vaikka muuten ei tulisikaan käytyä siellä. 🙂 xx

  1. Huomasin tuon eilen vasta sen jälkeen kun julkaisin kyseisen postauksen. Toivottavasti siellä oli työhyvinvointi ja muut oikeudet paremmin. :/

   1. Kiitos reagoinnista viestiini. Toivottavasti paikan johto on reagoinnut saamaansa huomioon ja tehnyt vaaditut muutokset. Pitää yrittää kaivella lisätietoa tämän hetkisestä tilanteesta, koska en itsekään halua mustamaalata paikkaa, mikäli ovat parantaneet tapansa.

    1. Joo ei mitään! Tottakai haluan että paikat joita suosittelen muille ja joissa itsekin käyn, eivät syyllisty moisiin sillä olen kokenut työpaikkakiusaamista enkä todellakaan halua laittaa eurojani paikkaan jossa kohdellaan työntekijöitä kaltoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *