BEFORE SUMMER ENDS

trafalgarsquare5Mulla on varastossa älytön määrä asukuvia, joten päätin heittää teille nyt ensimmäisen. Onneksi vielä +20 asteisia päiviä on jäljellä eli jos niitä mekkoja ja shortseja löytyy, ne kannattaa laittaa päälle vielä viimeisen kerran.

Olen aina ollut todella hulluna farkkuun, sillä se näyttää aina freesiltä ja tyylikkäältä. Metsästän tällä hetkellä oversize farkkutakkia, mutta vielä en ole löytänyt sitä täydellistä mallia.

I have so many outfits to show you, so here is the first one! Luckily, we can still enjoy warm weathers so if you want to rock you shorts and skirts for the last, you should do it right now.

I have always loved denim. It is always so fresh, elegant and stylish, no matter where you are going. On one day, I wanted to wear my denim shorts with my denim jacket. I really hope that one day, I could find oversized denim jacket – it would be the perfect edge to my wardrobe.

trafalgarsquare10trafalgarsquare8trafalgarsquare11trafalgarsquare10trafalgarsquare1trafalgarsquare9American Eagle Outfitters Denim Jacket (similar version here)
Zara Top (similar version here)
New Look Shorts (similar version here)
Second Hand Store Bag (similar version here)
Zara Shoes (similar version here)

4 thoughts on “BEFORE SUMMER ENDS

  1. Kaunis! Itse vähän arastelen tupladenimiä, mutta näköjään sekin toimii. Hankin oman pidemmän ja oversizen farkkutakin just Zarasta, se on ihana!

    1. Kiitos ihana! Tupladenimissä pitäisi muistaa “sääntö” että denimien täytyy olla eri värisiä, mutta mie koen että se on kiinni ihan siitä mistä itse kukin tykkää. 🙂 Mie kävin eilen Zarassa! Siellä oli yksi malli mikä oli aivan ihana, mutta siitä ei ollut enää L-kokoa jäljellä. Aika monella muullakin on ollut kyseinen takki mielessä. 😉 xx

  2. I must say you have hi quality content here.
    Your posts can go viral. You need initial traffic only.

    How to get massive traffic? Search for; Murgrabia’s tools
    go viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *