NEW BEGINNING

NEW BEGINNING HEIDI CATERINA

New beginning! It feels so surreal, that I am back with my blog! It has been several months since I posted anything. Back then, I felt I needed to start from scratch if I wanted to do this ever again.

In my new blog, I will share posts about vegan lifestyle including food, fashion, beauty and other things like eating out. I will also give more closer insight to my life an aspiring actor.

With my blog, I want to inspire people, and make them see that veganism isn’t restrictive lifestyle. Veganism is a way of living which seeks to exclude, as far as is possible and practicable, all forms of exploitation of and cruelty to, animals for food, clothing or any other purpose.

Tuntuu aivan uskomattomalta, että siitä on jo 7kk aikaa kun suljin vanhan blogini. Kun aloin vegaaniksi, halusin aloittaa bloggaamisen tyhjältä pöydältä, sillä uuden elämäntavan myötä on monet asiat muuttuneet.

Vegaaninen elämäntyyli tuli elämääni viime marraskuussa, ja se on ollut parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut. Haluan inspiroida ihmisiä ja valoittaa sitä, että vegaaniudessa ei ole kyse hipeistä tai iduista. Ehkä on, ehkä ei, mutta se on yksinkertaisuudessaan elämäntapa, jossa pyritään jättämään, niin pitkälle kuin on käytännössä mahdollista, kaikenlainen hyväksikäyttö eläimiä kohtaan. 

NEW BEGINNING HEIDI CATERINA

NEW BEGINNING HEIDI CATERINA

4 thoughts on “NEW BEGINNING

  1. En kestä kuinka ihanaa on että aloitit taas bloggaamaan, sun juttuja on ollut ikävä! Inspiroivaa bloggausta sulle, odottelen innolla lisää postauksia xx

    1. Hei Veera! Ihana nähdä sua täällä uuden blogin puolella! 🙂 Olen täynnä inspiraatiota enkä malta odottaa mitä pääsen teille kirjoittamaan ja jakamaan! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *