NEW BEGINNING

heidicaterina_zpspwmmssku Tuntuu aivan uskomattomalta, että siitä on jo 7kk aikaa kun suljin vanhan blogini (näkyy osoitteessa heidicaterina.blogspot.com). Meni aikaa, kunnes löysin koodaajan joka tajusi ulkoasun minkä halusin tuoda eloon uudella nettisivullani. Vielä on paljon mitä pitää muunnella, mutta niihin voidaan keskittyä myöhemmin — tärkeintä on, että pystyn taas ilmaisemaan itseäni blogini kautta.
Blogini tulee olemaan täynnä inspiraatiota muodista, elämäntyylistä, ruoasta, kauneudesta ja vegaaniudesta.  Vegaaninen elämäntyyli tuli elämääni viime marraskuussa, ja se on ollut parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut. Älkää pelätkö että kirjotan täällä vegaaniudesta koko ajan tai hyökkäävään sävyyn. Haluan inspiroida ihmisiä ja valoittaa sitä, että vegaaniudessa ei ole kyse hipeistä tai iduista. Ehkä on, ehkä ei, mutta se on yksinkertaisuudessaan elämäntapa, jossa pyritään jättämään, niin pitkälle kuin on käytännössä mahdollista, kaikenlainen hyväksikäyttö eläimiä kohtaan. 
Jos haluatte lukea lisätietoa vegaaniudesta ja näyttelijän urastani, voitte lukea ylhäällä olevasta valikosta. Tervetuloa blogiini!
Hi guys! It feels so surreal, that I am back with my blog! It’s been 7 months since I last posted my last article on my old blog (heidicaterina.blogspot.com). I just felt I needed to change my layout and luckily I found an amazing coder from London who luckily was Finnish as well so our communication was on point. There are lots of details we need to change, but let’s not focus on those now —  the most important thing, is that my blog is out to the world to see.
My new blog will have lot of inspiration about fashion, beauty, lifestyle, food and veganism. I want to inspire people, and make them see that veganism isn’t restrictive lifestyle. Veganism is a way of living which seeks to exclude, as far as is possible and practicable, all forms of exploitation of and cruelty to, animals for food, clothing or any other purpose.
I have more information about veganism and my acting and singing career on the top of the blog. Welcome to my new blog!

heidicaterina2_zpspeeyaoeb

heidicaterina1_zpsbwvrks8h

4 thoughts on “NEW BEGINNING

  1. En kestä kuinka ihanaa on että aloitit taas bloggaamaan, sun juttuja on ollut ikävä! Inspiroivaa bloggausta sulle, odottelen innolla lisää postauksia xx

    1. Hei Veera! Ihana nähdä sua täällä uuden blogin puolella! 🙂 Olen täynnä inspiraatiota enkä malta odottaa mitä pääsen teille kirjoittamaan ja jakamaan! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *